Garantirana kvaliteta

Pouzdajte se u vrhunsku kvalitetu čija je prirodna čistoća dokumentirana strogim kontrolama i priznatim pečatima kvalitete. Svi proizvodi uvezeni iz Indije dolaze od našeg glavnog proizvođača Maharishi Ayurveda Products India (MAP Indija). To nam omogućuje održavanje potrebne kontrole kako bismo jamčili visoku kvalitetu. Proizvodni pogoni Maharishi Ayurvede Europe opremljeni su prema najvišim standardima, a proizvode testiraju neovisni laboratoriji u Indiji i Europi. Nadalje, proizvodni pogoni Maharishi Ayurveda Europe u Indiji dobili su sljedeće certifikate:

– ISO 9001:2008 (International Quality Management Standard)

– ISO 22000:2005 (International Food Safety Management System),

– HACCP (Food Safety Concept, prescribed in EC Regulation 852/2004),

– WHO-GMP (Guidelines of the World Health Organisation for Quality Assurance in Food Production),

– ECOCERT (Organic protucts in accordance with EU Directives (EC) 834/2007).

– The GLP certificate authenticates a registered laboratory management system for all important laboratory tests and equipment calibration.

Sastojci organskih kapsula s pojedinačnim ajurvedskim biljem, začinjeni čajevi, mješavine začina (čurne), napitak od badema i drugi proizvodi Maharishi Ayurvede potječu iz certificiranog organskog uzgoja u skladu s direktivama EU (EZ) 834/2007 i (EZ) 387/2008. Ovi su proizvodi certificirani žigom “organski” od strane Europske unije. Indijski centar za istraživanje i razvoj MAP India službeno je priznat i certificiran od indijskog Ministarstva znanosti i tehnologije. Dodaci prehrani iz Maharishi Ayurveda Europa već su počašćeni novom AYUSH Premium Mark Award nagradom. Ovaj certifikat, koji je dodijelio Foodcert India, pokrenulo je indijsko ministarstvo zdravstva kako bi zajamčili visoki standardi kvalitete za čistoću proizvoda. Proizvodi koji se uvoze u Europu prolaze detaljna serijska ispitivanja, gdje nezavisni laboratoriji testiraju pesticide (herbicide, insekticide, fungicide), mikrobiologiju (bakterije, kvasci, plijesan, salmonela) i teške metale (olovo, kadmij, živa, arsen). Ova istraživanja provode se prema najsuvremenijim europskim standardima. Asortiman prirodne kozmetike iz Maharishi Ayurvede Europe certificiran je prema najstrožim smjernicama BDIH/Cosmos Organic/Cosmos Natural za ‘Certified Natural Cosmetics’. Također, nudimo veliki izbor veganskih proizvoda. Neki od njih nose cvjetni logo Veganskog društva, koji je jedan od najstrožih i najpoznatijih pečata kvalitete za veganske proizvode. Između ostalog, ovaj pečat potvrđuje da je cijeli proizvodni proces potpuno lišen ispitivanja na životinjama.