Izjava odgovornosti

Informacije na ovoj internetskoj stranici su dane u najboljoj namjeri u informativne svrhe te u potpunosti na Vaše razmatranje i uviđaj. One ne predstavljaju liječničke ili medicinske savjete te se ne smiju koristiti za dijagnozu ili terapiju vaših problema. Publikacije i sadržaj koji se nalazi na ovim internetskim stranicama (https://www.ayurveda-proizvodi.hr) ili bilo koji njihov dio ne može se smatrati dovoljnim temeljem za donošenje medicinskih, osobnih, financijskih ili poslovnih odluka.

Prije korištenja dodataka prehrani potražite savjet liječnika o upotrebi pojedinog proizvoda. Dodaci prehrani ne mogu zamijeniti liječnički postupak ili liječenje. U slučaju neshvaćanja, pogrešnog razumijevanja ili zlouporabe danih informacija, internetska stranica https://www.ayurveda-proizvodi.hr nije odgovorna za bilo kakvu izravnu ili neizravnu štetu, uključujući i eventualno narušavanje zdravlja. U slučaju problema, obratite se liječniku ili ljekarniku.

Ayurveda proizvodi j.d.o.o. ne može garantirati da će usluge na https://www.ayurveda-proizvodi.hr odgovarati Vašim potrebama. Ayurveda proizvodi j.d.o.o. također ne može garantirati da će usluga biti bez pogrešaka. Ukoliko dođe do pogreške, molimo Vas da je prijavite putem navedenih kontakata kako bismo je otklonili na najbrži mogući način.