Uvjeti korištenja

Molimo Vas da pažljivo pročitate ove Opće uvjete i pravila prije korištenja internetske stranice https://www.ayurveda-proizvodi.hr u svrhu ostvarivanja kupnje proizvoda oglašenih na istoj ili dobivanja informacija o pojedinom proizvodu. Ukoliko odlučite pristupiti kupnji naših proizvoda putem online kupnje (internetska trgovina) ili ste ovu internetsku stranicu posjetili radi dobivanja informacija o pojedinom proizvodu tada se smatra da ste upoznati i da ste suglasni sa ovim Općim uvjetima, u suprotnom Ayurveda proizvodi j.d.o.o. se oslobađa svake odgovornosti. Ako niste suglasni sa ovim Općim uvjetima tada nemojte koristiti ovu internetsku stranicu u svrhu kupnje proizvoda ili pribavljanja informacija o istima.

Ovim se Općim uvjetima korištenja uređuje korištenje internetske stranice https://www.ayurveda-proizvodi.hr od strane korisnika te korištenje usluge internetske trgovine.

Ayurveda proizvodi j.d.o.o. je nositelj autorskih prava na sadržaju i formatima internetske stranice https://www.ayurveda-proizvodi.hr. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovim internetskim stranicama ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog odobrenja Ayurveda proizvodi j.d.o.o. ili na bilo koji način koji može uzrokovati štetu Ayurveda proizvodi j.d.o.o. ili bilo kojoj trećoj strani. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovim internetskim stranicama mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba.

Internetske stranice sadrže i dokumente, podatke, informacije kao i veze (engl. link) do drugih internetskih stranica kreiranih od strane trećih osoba koje će se, u opsegu u kojem je to potrebno i moguće, kao takve označavati. Ayurveda proizvodi j.d.o.o. nema nadzor nad navedenim dokumentima, podacima, informacijama ili drugim internetskim stranicama uopće, te se u potpunosti odriče svake odgovornosti na točnost, potpunost i dostupnost sadržaju na internetskim stranicama kreiranim od strane trećih osoba. Ayurveda proizvodi j.d.o.o. se odriče svake odgovornosti zbog bilo kojeg sadržaja prikazanog na takvim stranicama trećih osoba, kao i zbog eventualnih proizvoda ili usluga koji su se stekli putem takvih trećih stranica. Neće se smatrati da su takve treće osobe na bilo koji način povezane s Ayurveda proizvodi j.d.o.o. samo zbog postojanja veze s internetskom stranicom. Korištenjem sadržaja ovih internetskih stranica korisnik prihvaća sve rizike koji nastaju iz korištenja internetskih stranica te prihvaća koristiti sadržaj internetskih stranica isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.