MA 628- ulje za masažu zglobova

40,00

301,38 kn
Tečaj: 7,53450

Odabrane biljne smjese pažljivo odabiru ayurvedski stručnjaci na temelju tradicionalnih izvornih formula.

EAN: 8713544006668 SKU: 360628 Kategorije: , , ,

Opis

AYURVEDA PREPORUČA OVO ULJE KAO PRIRODNU  POMOĆ ZA VAŠE BOLNE I UKOČENE ZGLOBOVE, TETIVE I MIŠIĆE TE ZA BOLOVE U KRALJEŽNICI.

Odabranu biljnu mješavinu pažljivo odabiru ayurvedski stručnjaci na temelju tradicionalnih izvornih formula. Ayurveda preporuča ovo herbalizirano ulje za masažu zglobova i tetiva.

Za daljnje pojedinosti obratite se ayurvedskom liječniku ili alternativnom liječniku.

Uz ovo ulje preporuča se koristiti Ayurflex tablete (MA 572). Koristiti redovito 2-3 mjeseca. Prema ayurvedi problemi kod zglobova nastaju zbog nakupljanja toksina (ame) u šrotama (kanalićima) kojima se vrši podmazivanje zglobova. Zglob se suši te se pojavljuje ukočenost zgloba i  bolovi.  Ukloniti toksine (amu) iz  zglobova je glavni zadatak ovog posebno vrijednog biljnog ulja pod oznakom MA 628

Sastojci

Ulje sjemenki Sesamum indicum, Camphora officinarum, ekstrakt balzama Liquidambar orientalis, pčelinji vosak, smola Shorea robusta, ekstrakt terpentina, ekstrakt lista Eucalyptus globulus, smola terpentina, ulje lišća Melaleuca leucadendron, smola u prahu Commiphora mukul, ekstrakt ploda ploda Terminalia chemina ekstrakt kore, ekstrakt kore ploda Emblica officinalis, ekstrakt korijena Rubia cordifolia, ekstrakt lista Vitex negundo, ekstrakt lista Azadirachta indica, ekstrakt rizoma Curcuma longa.

Način upotrebe

Herbalizirano ulje za masažu. Samo za vanjsku uporabu Dva puta dnevno nježno masirajte zglobove i tetive ugrijanim uljem. Ostavite da se upije.

OPREZ: Uljne mrlje na odjeći je teško ukloniti! Prije upotrebe dobro promućkati
Skladištite ovaj proizvod izvan dohvata male djece.

Imajte na umu sljedeće važne informacije
Naši proizvodi se proizvode strogo prema originalnim ajurvedskim recepturama kako bi se postigli harmonizirajući i zdravstveni učinci opisani u Ayurvedi. U indijskoj kulturi, tradicionalno ajurvedsko znanje je priznata znanost, koju prenose i prakticiraju renomirani znanstvenici i praktičari, a promiču vladina tijela.

Prastara ajurvedska učenja, međutim, temelje se na principima i pristupima koji nisu poznati zapadnoj znanosti. Budući da se naše izlaganje o značaju i funkcijama ajurvedskih dodataka prehrani (rasayana) odnosi na znanje o Ayurvedi, ne spominjemo učinke u smislu zapadne znanosti. Posebno, aspekti harmonije i unutarnje ravnoteže u pojedinca nemaju ekvivalent u našoj znanosti, što rezultira da u zapadnoj znanosti nema dokaza za mnoge učinke opisane u Ayurvedi.

Neto količina

100 ml