Sport Rasayana, organic – MA 1

26,00

195,90 kn
Tečaj: 7,53450

Ovaj jedinstveni, visoko koncentrirani dodatak prehrani zasnovan na klasičnoj formuli sadrži legendarno voće amla i uključuje 21 složen korak proizvodnje. Dragocjena amla u prahu pročišćava se i melje s amla voćnim sokom.

EAN: 8713544012768 SKU: 043001 Kategorije: , ,

Opis

Bilo da se radi o planinarenju, biciklizmu, rolanju, nordijskom hodanju, golfu, jogi ili plivanju – sport je zabava i promiče zdravlje. Tjelesna spremnost se poboljšava, mišići se izgrađuju, unutarnji organi i imunološki sustav jačaju i mentalna dobrobit se povećava.

Maharishi Ayurveda ima pri ruci posebne dodatke prehrani za sve one koji se aktivno bave sportom. Naš Sport Rasayana posebno pripremljen za potrebe osoba koje treniraju kondiciju, sadrži vrijedne biljne ekstrakte. Ovaj jedinstveni, visoko koncentrirani dodatak prehrani zasnovan na klasičnoj formuli sadrži legendarno voće amla i uključuje 21 složen korak proizvodnje. Dragocjena amla u prahu pročišćava se i melje s amla voćnim sokom. Ova biljka koja je u Ayurvedi vrlo cijenjena bogata je vitaminom C i prema Ayurvedi potiče apsorpciju kalcija. U Ayurvedi je poznata i po svojstvima izgradnje mišića

Sastojci

Najniža / najviša preporučena dnevna doza (4/8 tableta) sadrži sljedeće sastojke:
Emblica officinalis (amalaki) * 970/1940 mg.
Vodeni ekstrakt iz: Emblica officinalis (Amalaki) * 970/1940 mg, škrob tapioka *, sredstvo protiv stvrdnjavanja silicijev dioksid.
* sastojci su iz certificirane organske poljoprivrede

Način upotrebe

Doza za odrasle: 2-4 tablete 2 x dnevno s toplim mlijekom ili toplom vodom.

Opći savjeti propisani zakonom:
Ne prekoračujte navedenu preporučenu dnevnu dozu.

Važno: Dodaci prehrani ne bi trebali biti zamjena za uravnoteženu, raznoliku prehranu i zdrav način života.

Čuvajte ovaj proizvod izvan dohvata male djece.

Neto količina

100 tablets / 50 g