Triphala Plus (MA 505) BIO 250 g

47,00

354,12 kn
Tečaj: 7,53450

Triphala Plus Organic iz Maharishi Ayurvede kombinira najbolja svojstva poznatih plodova haritakija, amalakija i bibhitakija opisanih u klasičnim ayurvedskim tekstovima.

Opis

Triphala Plus Organic iz Maharishi Ayurvede kombinira najbolja svojstva poznatih plodova haritakija, amalakija i bibhitakija opisanih u klasičnim ayurvedskim tekstovima. Triphala je hranjiva i podržava stvaranje ojasa, najfinije tjelesne materije prema Ayurvedi. Ojas promiče dugovječnost, fizičku snagu, atraktivan izgled i dobru sreću. Triphala Plus izvrsna je rasayana koja Pittu harmonizira u cijelom tijelu. Triphala je preferirano sredstvo za podršku pokretljivosti crijeva među mnogim ayurvedskim praktičarima.

Sadrži 99,5% biljaka. Plus ruža. Iz certificiranog organskog uzgoja.

„Vi ste ono što jedete … i što ste dobro probavili.“

Naše se tijelo gotovo u potpunosti mijenja, puno puta tijekom našeg života, jer se gotovo svaki od naših 200 tipova stanica obnavlja tijekom nekoliko dana, mjeseci ili godina. Za taj stalni postupak obnavljanja upotrijebljeni materijal ne samo da se mora ukloniti i ukloniti – dovoljne količine osnovnih tvari, kao što su minerali, elementi u tragovima, proteini ili lipidi, moraju biti dostupne i za stvaranje novih stanica. Ayurveda stoga preporučuje svježu i zdravu prehranu. No, dobro funkcionirajući probavni sustav također je važan jer je i najbolja prehrana korisna samo ako se dobro koristi, a vrijedne hranjive tvari ostaju u tijelu. Kako bi se osiguralo da su kosti, organi i tkiva dobro opskrbljeni, važna je čistoća finih tjelesnih kanala, takozvanih “Shrotas”.

Sastojci

Najniža / najviša preporučena dnevna doza (1/2 tablete) sadrži sljedeće sastojke:
Terminalia chebula (haritaki) * 358/716 mg, Emblica officinalis (amalaki) * 358/716 mg, Terminalia belerica (bibhitaki) * 199/398 mg, Rosa centifolia * 70/140 mg, škrob tapioka *.

* sastojci su iz certificiranog organskog uzgoja

Način upotrebe

Doza za odrasle: 1-2 tablete prije spavanja s toplom vodom.

Opći savjeti propisani zakonom:
Ne prekoračujte navedenu preporučenu dnevnu dozu.

Važno: Dodaci prehrani ne bi trebali biti zamjena za uravnoteženu, raznoliku prehranu i zdrav način života. Čuvajte ovaj proizvod izvan dohvata male djece.

Neto količina

250 tablets / 250 g