Triphala Plus (MA 505) BIO 60 g

17,00

128,09 kn
Tečaj: 7,53450

Triphala Plus Organic iz Maharishi Ayurvede kombinira njihova najbolja svojstva u visoko cijenjenom dodatku prehrani.

Opis

Triphala Plus Organic iz Maharishi Ayurvede kombinira njihova najbolja svojstva u visoko cijenjenom dodatku prehrani. Triphala je hranjiva i podržava stvaranje ojasa, najfinije tjelesne materije prema Ayurvedi. Ojas promiče dugovječnost, fizičku snagu, atraktivan izgled i dobru sreću. Triphala Plus izvrsna je rasayana koja Pittu usklađuje u cijelom tijelu. Triphala je preferirano sredstvo za podršku pokretljivosti crijeva među mnogim ayurvedskim praktičarima.

Sadrži 99,5% biljaka. Plus ruža. Iz certificiranog organskog uzgoja.

„Vi ste ono što jedete … i što ste dobro probavili.“

Naše se tijelo gotovo u potpunosti mijenja, puno puta tijekom našeg života, jer se gotovo svaki od naših 200 tipova stanica obnavlja tijekom nekoliko dana, mjeseci ili godina. Za taj stalni postupak obnavljanja upotrijebljeni materijal ne samo da se mora ukloniti i ukloniti – dovoljne količine osnovnih tvari, kao što su minerali, elementi u tragovima, proteini ili lipidi, moraju biti dostupne i za stvaranje novih stanica. Ayurveda stoga preporučuje svježu i zdravu prehranu. No, dobro funkcionirajući probavni sustav također je važan jer je i najbolja prehrana korisna samo ako se dobro koristi, a vrijedne hranjive tvari ostaju u tijelu. Kako bi se osiguralo da su kosti, organi i tkiva dobro opskrbljeni, važna je čistoća finih tjelesnih kanala, takozvanih “Shrotas”.

Također dolazi u pakiranju od 250g.

Sastojci

Najniža / najviša preporučena dnevna doza (1/2 tablete) sadrži sljedeće sastojke:
Terminalia chebula (haritaki) * 358/716 mg, Emblica officinalis (amalaki) * 358/716 mg, Terminalia belerica (bibhitaki) * 199/398 mg, Rosa centifolia * 70/140 mg, škrob tapioka *.

* sastojci su iz certificiranog organskog uzgoja

Neto količina

60g/60kom