Pitta ulje za masažu

18,00

135,62 kn
Tečaj: 7,53450

Pažljivo upotrebljeni ekstrakti sandalovine, plavog ljiljana, vetivera i zubčice (cogon grass- Imperata cylindrica) smanjuju Pitta došu i daju ulju svjež i oštar miris. S velikim postotkom sazrelog sezamovog ulje Pitta masažno ulje prodire duboko u kožu. Pogotovo je korisno za osjetljivi tip kože koji je sklon iritaciji, oticanju, ljuštenju i crvenilu.

EAN: 8713544013505 SKU: 170208 Kategorije: , , ,

Opis

Široki izbor ajurvedskih biljaka je upotrebljen za ovo cijenjeno ulje za masažu tijela. Pažljivo upotrebljeni ekstrakti sandalovine, plavog ljiljana, vetivera i zubčice (cogon grass- Imperata cylindrica) smanjuju Pitta došu i daju ulju svjež i oštar miris. S velikim postotkom sazrelog sezamovog ulje Pitta masažno ulje prodire duboko u kožu. Pogotovo je korisno za osjetljivi tip kože koji je sklon iritaciji, oticanju, ljuštenju i crvenilu.

Sastojci

Sesamum indicum* seed oil, Vetiveria zizanioides root extract, Cedrus deodara wood extract, Turpentine, Vetiveria zizanioides root oil, Nymphaea stellata flower extract, Imperata cylindrica root extract, Santalum album wood extract, Limonene#

* iz certificiranog organskog uzgoja
# iz prirodnih esencijalnih ulja

Nije prikladno za djecu

Način upotrebe

Masaža cijeloga tijela ujutro, jedna je od najugodnijih stvari koje možete učiniti za tijelo i osjetila. Također se preporučuje koristiti za masažu na mjestima gdje se pojavljuje napetost i kao umirujuće ulje za masažu stopala prije spavanja.

Ayurvedski tekstovi preporučuju dnevnu masažu toplim uljem, 15 minuta prije kupke ili tuširanja.

Neto količina

200ml